telefoon icoon telefoon email icoon email

Kwalitatief & Persoonlijk

Wij bouwen websites en applicaties, met zorg en een scherp oog voor detail, tot in de puntjes.

Onze aanpak

2dotstwice wil duurzame oplossingen aanbieden die op alle vlakken voldoen aan uw eisen. Het gebruik van het woord ‘duurzaam’ is voor ons geen vrijblijvende keuze. Wij staan voor kwaliteitsvolle oplossingen die gemaakt zijn voor de toekomst.

1

Persoonlijk

Als klant wordt u betrokken in een transparant proces waarin u een centrale rol speelt, met rechtstreekse ondersteuning van ons team. Dankzij deze korte terugkoppeling tussen klant en developer behalen we sneller een zichtbaar resultaat, en zorgen we ervoor dat onze oplossingen robuust én flexibel zijn.

2

Kwalitatief

Om het doel van duurzame websites en applicaties te bereiken, hanteren we een aantal strikte kwaliteitsrichtlijnen die doorheen elk project afgetoetst worden. Op basis van uw noden kunnen deze kwaliteitsrichtlijnen aangepast of uitgebreid worden. Zo voldoet iedere oplossing ook aan uw persoonlijke eisen.

3

Flexibel

Verandering is de enige constante. Naargelang uw wensen evolueren of er nieuwe noden naar boven komen, is het steeds mogelijk om bij te sturen waar nodig. Dankzij onze geautomatiseerde testen kan u ook zeker zijn dat eventuele wijzigingen geen onvoorziene problemen met zich mee brengen.

4

Betrouwbaar

Zowel tijdens als na de ontwikkeling van uw project staan we steeds paraat voor al uw vragen, bedenkingen of problemen. Ook in de samenwerking met andere partijen zijn we steeds beschikbaar om mee na te denken over mogelijke oplossingen voor uw technische problemen.

5

Vernieuwend

Continu bijleren is voor ons een must. We volgen steeds de nieuwste technologieën op de voet, en passen deze toe wanneer dit zinnig is. Als resultaat bestaat uw applicatie uit een gezonde mix van vernieuwing en stabiliteit.

6

Betrokken

Dankzij open-source software bouwen we vaak verder op de schouders van anderen. Omdat we het belangrijk vinden om af en toe wat terug te geven, onderhouden we zelf enkele open-source projecten. Daarnaast delen we graag onze kennis in de vorm van artikels, en dragen we regelmatig bij aan bijeenkomsten zoals DrupalCamp en PHP Leuven.

Tijdslijn

Ons avontuur tot nu toe, in vogelvlucht.

tijdslijn van 2dotstwice
bike

2013

Jaar van oprichting

2dotstwice is geboren, en de fundamenten voor een bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt, worden gelegd.

2014

Intrek De Hoorn

Met een klein maar hecht team nemen we onze intrek in de co-working space van De Hoorn.

2015

Groei medewerkers

Een periode van snelle groei.
Er worden extra teamleden aangeworven om het zware werk te verlichten.

2016

Eigen kantoor

We verlaten het nest en verhuizen naar een eigen kantoor om het groeiende team meer ruimte te kunnen bieden.

Team

Met onze mix van talentvolle personen zetten we uw ideeën om
tot een kwalitatief en duurzaam product.

Een project in gedachten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of maak een afspraak om eens kennis te maken.
Wij zorgen alvast voor koffie.

Onze realisaties

Enkele klanten waarmee we mogen samenwerken.