Onze projecten

Hieronder een klein greep uit onze projecten. Aarzel niet om ons voor meer details en informatie te contacteren.

OCMW Leuven

2dotstwice verzorgde het design en de ontwikkeling van de nieuwe Drupal 8 website voor OCMW Leuven. De website is een zeer content rijke website. Naast uitgebreide informatie over alle aspecten waarbij het OCMW hulp biedt, is er ook een overzicht van alle locaties en diensten voor de hele regio. Voor het beheer van de activiteiten maakten we gebruik van de UiTdatabank. Hiervoor ontwikkelde 2dotstwice een eigen integratie.

Zorg Leuven

2dotstwice ontwikkelde de nieuwe website voor Zorg Leuven. De website is een variant van OCMW Leuven eveneens in Drupal 8. De opbouw van de inhoud werd gelijk gehouden aan die van OCMW Leuven, zodat nieuwe features makkelijk naar beide projecten doorgestuurd kunnen worden.

Aexis Medical

Aexis medical is een website gemaakt voor de medische afdeling van de Aexis group. De website is gebouwd in Drupal 8 en plaatst de voorstelling van hun 4 voornaamste productlijnen centraal.

Dag van de Wetenschap

2dotstwice stond in voor het design en de ontwikkeling van de website voor Dag van de Wetenschap. Voor deze site werd verregaand gebruik gemaakt van de culturefeed entry ui module. Op deze wijze kon er op een heel eigen manier met activiteiten gewerkt worden en tegelijkertijd werd de doorstroming en doorzoekbaarheid naar het UiT netwerk bewaard. Als belangrijk deel van de website maakt 2dotstwice ook jaarlijks het nieuwe massa-experiment.

Pignolet

Voor de Leuvense advocate Dominique Pignolet verzorgden we het ontwerp en de ontwikkeling van een Drupal 8 website, die haar in staat stelt om makkelijk haar eigen inhoud toe te voegen en te bewerken alsook haar publicaties makkelijk up-to-date te houden.

uitinmechelen.be

Zowel het ontwerp als de ontwikkeling van UiT in Mechelen werd uitgevoerd door 2dotstwice. Dit is een zeer visuele site die het cultureel aanbod van Mechelen ontsluit. De gebruikte aanpak zorgde er voor dat de externe CultuurNet activiteiten naadloos kunnen geïntegreerd worden met het eigen aanbod.

zorgkwaliteit.be

2dotstwice ontwikkelde dit project, dat gebruik maakt van Drupal om een uitgebreide dataset overzichtelijk weer te geven. In dit project werden op verschillende niveaus preview en publicatie workflows voorzien.